21 g białka, 0 % dodanego cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Bakoma
Jogurt kremowy jagodowy typu Skyr. Zawiera substancję słodzącą.
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Pot
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, białka mleka, jagody 1,3 %, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromaty, substancja słodząca: sukraloza, kultury bakterii jogurtowych