0% tłuszczu, prosty skład, 2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii, wysoka zawartość białka, zawiera szczepy Bifidobacterium BB12, firma polska, wyprodukowano bez stosowania GMO
Bakoma
Jogurt naturalny 0% tłuszczu wysoka zawartość białka.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Pot
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12, *wyprodukowano bez stosowania GMO