Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników; bez aromatów
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO2.
hipp.pl/climate-positive
Musli jabłkowo-truskawkowe z jogurtem. Produkt utrwalony termicznie - pasteryzowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01 rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Podawaj na śniadanie lub między głównymi posiłkami. Potrzebną porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka. Kontakt ze śliną może spowodować rozrzedzenie produktu. Oryginalnie zamknięty słoiczek nie wymaga przechowywania w lodówce.
Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
owoce* 34 % (jabłka* 25 %, truskawki* 9 %), jogurt* 33 % z mleka*, woda, zmielone pełnoziarniste płatki pszenne* 3 %, sok marchwiowy* z soku zagęszczonego, skrobia ryżowa*, pełnoziarnista mąka owsiana* 1,1 %, skrobia kukurydziana*, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, witamina B₁, *z rolnictwa ekologicznego