Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- zgodnie z przepisami prawa z witaminą B₁ - dla metabolizmu energetycznego i układu nerwowego
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników; bez aromatów
Zadbaj o zrównoważoną dietę i zdrowy tryb życia swojego dziecka.
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Musli owocowe z jogurtem. Produkt utrwalony termicznie - pasteryzowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01 rolnictwo UE/ spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Podawaj na śniadanie lub między głównymi posiłkami. Potrzebną porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka. Kontakt ze śliną może spowodować rozrzedzenie produktu. Oryginalnie zamknięty słoiczek nie wymaga przechowywania w lodówce.
Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
woda, jogurt* 30 %, owoce* 27 % (jabłka*, mango*, ananas* marakuja*), zmielone pełnoziarniste płatki pszenne* 3 %, skrobia kukurydziana*, pełnoziarnista mąka owsiana* 1,1 %, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, witamina B₁, *z rolnictwa ekologicznego