Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen
- bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- wysoka zawartość witaminy C
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników
- bez aromatów
herbatka & sok, BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
Ważne: ten napój zawiera węglowodany, które przy częstym i długotrwałym kontakcie z zębami podczas ssania z butelki mogą być przyczyną próchnicy. Dlatego:
- Butelki z piciem nie należy podawać w celu usypiania czy uspokajania dziecka.
- Butelka powinna być trzymana przez opiekuna i podawana wyłącznie w celu i do momentu zaspokojenia pragnienia.
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Herbatka z dzikiej róży z sokiem z czerwonych owoców. Delikatna herbatka z sokiem wieloowocowym, częściowo wyprodukowanym z soków zagęszczonych, pasteryzowana.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01 rolnictwo UE/spoza UE
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia: wstrząśnij, następnie potrzebną ilość herbatki przelej do osobnego naczynia. Pozostałą zawartość butelki zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że butelka nie została naruszona. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Butelka
Produkt UE
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
sok owocowy* 60 % (sok jabłkowy* z soku zagęszczonego, sok winogronowy*, sok z aronii* z soku zagęszczonego), herbatka z dzikiej róży* 40 % (woda, wyciąg z dzikiej róży*), witamina C, *z rolnictwa ekologicznego, Zawartość owoców - min. 60 %